Vital Injektor Skin Booster vákuumos mezoterápia

A Vital Injektor Skin Booster orvosi mezoterápia legújabb, leginnovatívabb lehetőségét kínálja számunkra.
Nagyon finom feltöltő módszer, ami hidratálja, feszesíti, ránctalanítja, visszafiatalítja bőrünket. A Vital Injektor készülék többféle steril, speciális hatóanyag koktélt juttat be nagyon precíz előreprogramozott tűbehatolási mélységgel.
A vákuum óvatosan felszívja és megfeszíti a bőrt, még a kényes területeken is (szemkörnyék) és az 5 és 9 tűs hatóanyag-injektáló rendszer kezelőfeje vákuum segítségével emeli meg a bőrt, hogy a kényes helyeken (szemhéj), akár csontos területek fölött is fájdalommentes és BIZTONSÁGOS kezeléseket nyújthassunk pácienseinek.
A tűk egyszerre és azonos mélységbe kerülnek, majd leadja (anyagpazarlás nélkül) az előre megadott mennyiséget a hatóanyagból.
Csomó mentes felszívódást, feszes, hidratált és sima tónusú bőrfelületet érünk el a kezeléssel.
A mezoterápia napjaink egyik legnépszerűbb esztétikai kezelésének számít, ami nem is csoda, hiszen fantasztikus bőrmegújító és anti-aging eljárás, elképesztő eredményekkel. A mezoterápiás kezelés eredménye viszont nagyban függ a kezelés utáni időszakban használt egyéb bőrápolási termékektől is. A felépülési idő alatti megfelelő ápolás kulcsfontosságú az eljárás maximális eredményének elérésében, illetve annak a megtartásában.
A Mesoheal Mesotherapy Post-Treatment Care Mask kifejezetten a mezoterápiás kezelések utáni regenerálódási idő felgyorsítására készült. Az ultravékony fátyolmaszk nagy mennyiségben tartalmaz hialuronsavat és béta-glukánt úgy formulázva, hogy hidratálja, nyugtassa és regenerálja a száraz, irritált bőrt.
A kezelést azért fejlesztették ki, hogy ellensúlyozza az öregedés következményeit, illetve lelassítsa annak folyamatát, azonban bármely korosztály számára alkalmazható, legyen szó az arc fiatalításáról vagy megelőző terápiáról.
A kezelés alkalomszerűen vagy kúraszerűen alkalmazható. A legjobb hatás eléréséhez 3 kezelés 2 hetente, utána 3 havonta fenntartó kezelés javasolt.

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.