HIALURONSAVAS ARCSZOBRÁSZAT

A hialuronsavas arcszobrászat egyrészről az aktuális trendeknek megfelelő arc harmonizálása a páciens arányainak és adottságainak figyelembevételével, másrészről arcfiatalító kezelés, amely során az arc több lifting pontját kihasználva történik a hialuronsavas feltöltés.

Az arcszobrászat kezelés

A hialuronsavas arcszobrászat az egyik legnépszerűbb, látványos eredményt hozó kezelésfajta a rendelésen. Az arctöltés során lehetőség nyílik az arc remodellálására: az idősödő, megereszkedés jeleit mutató, kontúrját vesztett arc látványosan felfrissül, megfiatalodik ettől a beavatkozástól.

A kezelés a Juvederm, a Stylage és a Restylane prémium minőségű, biztonságos hialuronsavas termékekeivel történik, melyek a konzultáció során, az igényeknek és a kezelendő területnek megfelelően kerülnek kiválasztásra.

A hialuronsavas arcszobrászat kezelés előnye

A hialuronsavas arctöltés teljesen személyre szabott arcfiatalítást tesz lehetővé – sebészeti beavatkozás nélkül. Az arc problémás területein, megereszkedett, volumenét vesztett részein alkalmazva a töltőanyagot, felfrissült, feszesebb, fiatal kinézetet varázsol.

Fiataloknál az éppen aktuális trendeknek megfelelő arcformázás kerül megvalósításra. Jelenleg nagy divat a körükben az ún. Supermodel look, melynél a járomív kerül kiemelésre, kombinálva az áll és az állvonal definiálásával.

Joggal állítjuk tehát, hogy nemcsak a ráncok kezelésére, hanem az arc harmonizálására, „beautifical-ásra” is tökéletesen alkalmas ez a módszer.

A hialuronsavas arcszobrászat több lépcsős is lehet, egy alkalommal maximum 3-4 ml hialuronsav kerül injektálásra. Eredménye a kezelt területtől és életmódi tényezőktől függően változó, bizonyos esetekben rátöltés is szükséges.

A hialuronsavas töltés menete

A feltöltést megelőzően konzultáció szükséges, ahol felmérjük az arcot és megtervezzük a töltést és annak várható eredményét. Kiválasztjuk a töltéshez legoptimálisabb anyagot is, ami az adott régiónak megfelelő sűrűségű és adottságú töltőanyag. A konzultáció előtt tisztázni szükséges még az esetleges lidocain érzékenységet: ezt előre jelezni kell, és ennek megfelelően valósul meg a kezelés.

A hialuronsavas kezelés leggyakoribb mellékhatásai a következők lehetnek: bőrpír, feszülés, duzzanat, fejfájás, arcfájdalom, nyomásra való érzékenység. A felsorolt tünetek előfordulása egyénenként változó, néhány nap múlva megszűnnek.

Ritkán, de előfordulhatnak a következő szövődmények is, ezek is átmenetiek, és pár héten belül múlnak el: injektálás helyén történő színváltozás, granuloma, érzékenység, izomgyengeség, bevérzés, aszimmetria, kemény bőrterület vagy csomó kialakulása, illetve az injektálási terület függvényében akár látásvesztés is előfordulhat.

Az beavatkozás eredménye 16-20 nap múlva válik teljessé. Az arctöltés tartóssága változó, függ a bőr állapotától, a kezelt területtől, az alkalmazott anyag mennyiségétől, és az életmód tényezőktől (pl. dohányzás, napfény) is.

Mire kínál megoldást az arcszobrászat?

  • arcfiatalítás
  • aszimmetria korrekciója az arcon
  • arckontúrozás
  • megereszkedett arcbőr
  • nemkívánatos ráncok és redők
  • aktuális trendeknek megfelelő arcforma elérése

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.