Profhilo kezelés

A Profhilo kezelés új kategóriát képvisel az anti-aging területén, ez az úgynevezett bioremodelling.
A Profhilo az egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav tartalmú készítmény (64 mg/2 ml), amelyben az alacsony, illetve nagy molekulasúlyú hialuronsav hibrid komplexet alkot, ezáltal egyedülállóan stabil az enzimatikus, illetve mechanikai lebomlással szemben.

A Profhilo hialuronsavas kezelés előnye

A bőrminőség javító (ún. kollagénindukciós) kezelések közé tartozik, azonban a gyártási technológia miatt más, mint az eddig alkalmazott hatóanyagok. A bőr legfelső rétegét hosszútávon hidratálja, a középső rétegében egy hálót képez, kisfokú lifting hatást is eredményezve.
A Profhilo kezelés sorozat hatására a bőr üdébbé válik, az apró, felszínes ráncok kisimulnak, tömörsége nő.

A kezelés menete

Profhilo kezelésA Profhilo kezelést havonta javasolt ismételni, első alkalommal 2 kezelés szükséges, majd 6-12 havonta egy fenntartó kezelés javasolt.
A Profhilo kezelés önmagában is használható, de hagyományos fillerekkel végzett töltés kiegészítéseként is javasolható, ugyanis a kezelés hatására javul a bőrminőség, így a mély ráncok feltöltése során elkerülhető az úgynevezett túltöltött hatás.
Az eljárás ideje mindössze 30 perc, lokális érzéstelenítésnek köszönhetően szinte fájdalommentes a kezelés. Ahogy az összes alkalmazott kollagénindukciós eljárás, a Profhilo is hosszútávon stimulál, a hatás a 2. kezelés után jelentkezik, azonban utána fokozatosan fejti ki hatását.
A terméket 5 anatómiailag meghatározott esztétikai ponton injektáljuk a bőr megfelelő rétegeibe. A kezelés során bejuttatott hialuronsav egyenletesen eloszlik a bőrben, nem lokalizálódik egy adott területre. Leggyakrabban kezelt területek az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej.
A Profhilo eljárás után rövid ideig tartó pirosság, duzzanat, bevérzés előfordulhat. 24 óra múlva visszatérhetsz megszokott hétköznapi tevékenységeidhez.
A kezelés után fényvédő használata szükséges, valamint az erős napsugárzás, szolárium, uszoda, szauna és forró fürdő kerülése.

Mire kínál megoldást a Profhilo kezelés?

  • bőrminőség javítására
  • bőrfeszesítésre
  • bőr textúra javításra
  • hidratáltság javítására
  • megereszkedett bőr kezelésére
  • korai öregedés ellen
  • ráncok, szarkalábak ellen
  • nazolabiális redő halványítására
  • száj körüli dohányzó ráncok ellen

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.