SkinCeuticals termékek

SkinCeuticals Skincare Professional

A SkinCeuticals az USA-ban fejlesztett termékeit a jövőbeni bőrkárosodások megelőzéséért, a bőröregedés jeleinek korrigálásáért és a bőr egészségének védelméért dolgozták ki. Klinikai fokozatú bőrápolóikat több mint 8500 bőrgyógyász, plasztikai sebész és kozmetikus használja világszerte professzionális kezelésekhez, mindennapos otthoni ápolóként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként.

Dr. Sheldon Pinnell kutatása alapozta meg a hatékony, antioxidáns C-vitamin bőrbe juttatásának paramétereit, lehetővé téve a SkinCeuticals számára, hogy úttörő szerepet játsszon a kozmetikai-orvosi szerek fejlődésében.

A SkinCeuticals története Dr. Pinnell úttörő, a C-vitamin kutatását célzó munkájával kezdődött, még a vállalat megalapítása előtt. Azóta is elkötelezettek a bizonyítékokon alapuló kutatások mellett új antioxidáns és kozmetikai-orvosi készítmények fejlesztéséért.

A SkinCeuticals termékeit erős kozmetikai-orvosi összetevőkkel pontos, optimalizált koncentrációkban állítják össze, amelyek bizonyítottan beszívódnak és látható előnyöket biztosítanak a bőrnek.

Ma a SkinCeuticals nemzetközi orvosokkal és a legkülönbözőbb területeken – mint például a sejt- és molekuláris biológia, a kémia, és a biofizika – dolgozó tudósokkal együttműködve fejleszt ki új technológiákat. Ez segít biztosítani, hogy termékeik rendelkezzenek a legmagasabb szintű technológiával, relevanciával és hatékonysággal otthoni és szakmai használatra is.

 

A legjobb eredmények integráltak

SkinCeuticalsIntegrált bőrápolási megközelítésük középpontjában az a meggyőződés áll, hogy a szakmai esztétikai és a professzionális kezelések kombinációja fejlett otthoni ápoló termékek mellett ideális megoldást kínál a bőr megjelenésének átalakítására. Ezért bőrápolóikat úgy fejlesztik ki, hogy azok maximális hatékonyságot nyújtsanak önmagukban is és professzionális kezelések kiegészítéseként is, a fokozott eredmények érdekében.

SkinCeuticals termékválaszték az eredményekért

— MEGELŐZÉS, KORRIGÁLÁS, VÉDELEM —

A SkinCeuticals formulációs filozófiáját az orvosi hátterű bőrápolási előírás vezérli: antioxidánsokkal megelőzni a jövőbeni bőröregedés jeleit, korrigálni a látható bőrproblémákat retinollal és más fejlett korrigáló termékekkel, illetve fényvédővel védeni az egészséges bőrt. Hiszik, hogy egy hatékony bőrápolási programnak tartalmaznia kell ezt a három alapvető elemet, amelyek elengedhetetlenek a bőr átalakulásához és szépségéhez, illetve még jobban testre szabható és az igényekhez igazítható minden egyedi bőrigényhez.

 

A bőrápolási rutin személyre szabására

TISZTÍTÁS + TONIZÁLÁS

A problémára és annak megoldására összpontosító megközelítés

Tisztítóik és tonikjaik formulái erősen koncentráltak és a probléma megoldását célozzák minden bőrtípusra és problémára.

 

A jövőbeli bőrkárosodások

MEGELŐZÉSE

Antioxidánsaikat szinergikusan alkották meg a környezeti hatások által – beleértve az UVA/UVB-sugárzást, az infravörös-sugárzást és a légszennyezést – okozott szabad gyökök semlegesítésért, amelyek a korai bőröregedés látható jeleihez vezethetnek.

 

SkinCeuticalsA meglévő bőrproblémák látható jeleinek

KORRIGÁLÁSA

Korrekciós termékeik regeneráló, ragyogásfokozó és hámlasztó összetevőkkel készültek, a látható bőrproblémák megjelenésének javításáért és az üdébb, fiatalosabbnak látszó arcszínért.

 

HIDRATÁLÁS

Hidratáció általi feltöltés, táplálás

Hidratálóik hidratáló és botanikai összetevők szinergikus keverékével készülnek a bőr egészségének és megjelenésének optimalizálásáért.

 

Az egészséges bőr

VÉDELME

Fényvédőik ásványi és kémiai fényvédő szűrők rendkívül hatékony kombinációjával készülnek az igazán széles spektrumú UVA / UVB védelem érdekében.

 

A termékek megvásárolhatók a Dr. BEAuty Esztétika rendelőjében!