Beauty Booster kezelés

A kisimult, fiatalos arcbőrre vágyók számára ajánlott revitalizációs kezelésünk, a Beauty Booster kezelés. A kezelés kiemelkedő hatékonyságú, feszesíti és mélyen hidratálja az arcbőrt, ennek köszönhetően frissül fel az arc.

 

A Beauty Booster fiatalító kezelés

A Beauty Booster egy speciális arcfiatalító koktél, ami sejtszinten táplálja, tölti és hidratálja a bőrt. Nem keresztkötött hialuronsav és bőrtápláló szépségkoktél (aminosavak, antioxidánsok, ásványi anyagok és vitaminok) kombinációját tartalmazza a legjobb hatékonyság érdekében.

 

A Beauty Booster kezelés előnye

A Beauty Booster kezelés, ahogyan a neve is sugallja, hatalmas löketet ad az arc természetes szépségének helyreállítására. Egyetlen kezelés alatt látványosan fiatalítja az arcot azáltal, hogy javítja a bőr minőségét, megszünteti a bőr felületi kisebb egyenetlenségeit, és feszesíti a petyhüdtté vált bőrt. Hatása az alkalmazást követően szinte azonnal látható, de a kezelést követően 6 hétig folyamatosan érezhető a jótékony változás.

A kezelés során alkalmazott komplex hatóanyag a hialuronsavas töltésekkel járó eljárásokhoz képest rugalmasabb. A kezelés hatására az arc bőre kisimul, egyenletessé válik, ugyanakkor természetes mozgása is maximálisan megmarad.

A Beauty Booster eredménye tartós: átlagosan 9 hónapig biztosítja a fiatalos kinézetet, de ez függ az életmódi tényezőktől.  A hatóanyag hialuronsav tartalma legtöbbször jól tolerálható bárki számára, a termék fejlesztői igyekeztek a szervezet által előállított hialuronsavhoz legjobban hasonlító hatóanyag előállítására.

 

Az arcfiatalító kezelés menete

A kezelést megelőzően konzultáció szükséges, és megbeszéljük a kezelés várható eredményét. A kezelés egylépcsős, és amennyiben nem áll fenn ellenjavallat, a konzultációt követően azonnal elvégezhető.

A hatóanyag alkalmazása előtt alapos arctisztítást végzünk. A Beauty Booster alkalmazása szigorúan képzett orvos által, kanüllel történik, és csupán minimális kellemetlenséggel jár.

A kezelés ellenjavallt súlyos allergia és allergiás reakciók, vérzési rendellenességek és akut gyulladásos betegségek esetén, valamint terhesség vagy szoptatás idején. Ha gyulladásos vagy egyéb krónikus betegségben szenved, vagy tartósan gyógyszert szed, ezt is kérjük, jelezze a konzultáció során!

A kezelést követően előfordulhatnak a következő mellékhatások: az injekció beadásának helyén fellépő bőrpír, duzzanat, fájdalom, érzékenység, feszesség, csomók / dudorok, véraláfutások, elszíneződések és viszketés.

Fontos, hogy a kezelés utáni 24 órában ne végezzen megerőltető testmozgást, kerülje az erős napsütést vagy egyéb hőhatást, és tartózkodjon az alkoholos italok fogyasztásától.

 

Mire kínál megoldást a Beauty Booster kezelés?

  • bőrminőség javítására
  • bőrfeszesítésre
  • bőr textúra javításra
  • a bőr hidratáltságának javítására
  • megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére
  • korai öregedés ellen
  • a nyak, a dekoltázs, és a kézfej bőrének fiatalítására

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.