A SZÉPSÉG ÉS NŐIESSÉG KORTALAN – GYERE ÉS TALÁLD MEG A BENNED REJLŐ IGAZI, NAGYBETŰS NŐT!

A női lét nagyon összetett szerep. Egyszerre vagyunk nők, üzletasszonyok vagy főállású édesanyák, feleségek, barátnők, esetleg egyedül élő, független, erős nők. Emellett elvárás a mai világban, hogy fiatalosak, lendületesek, szexik legyünk. Ez egyszerre rengeteg szerep, amiben helyt kell állunk. Ismerős ugye?!

Épp ezért hoztuk létre Női Lét Táborokat, ahol a testi és lelki feltöltődésben van része a Nőknek (persze, igény esetén férjeket is szívesen látunk).
Mindegy, hány éves vagy, nem szabad elbúcsúzni a benned élő vad, erotikus, szexi, sugárzó nagybetűs Nőtől, és ezzel párhuzamosan elkezdeni üldözni a fiatal külsőt. Egyre nagyobb diszharmóniába kerülünk magunkkal. Egy igazi Nő, minden életkorban Nő, Dr. Hegedűs Beáta és csapata pedig ezt az üzenetet közvetíti a táborokban is.

MI, A TÁBOR MEGÁLMODÓI MIT IS ÍGÉRHETÜNK NEKED?

Ha a fentebbi állításokból ebből bármit is igaznak érzel a jelenlegi életedben, akkor Neked is a táborban a helyed!

2023 elején Balin jógával, tanácsadással, Pazár Misi celebrity hair stylist stylingjával, fotózással, spirituális programokkal Balin töltődtek fel a Női Lét tábor résztvevői.

2023 nyarán pedig Santorinire invitálunk.

SANTORINI NŐI LÉT TÁBOR Andrea Silvestrivel 2023. július 27-30.

Tánc, napsütés, feltöltődés, megújulás, styling, csajos programok, konzultáció, öt csillagos szálloda, tengerpart.

A költség magába foglalja a következőket: szállás 5 csillagos szállodában reggelivel, programokkal, repülőjegy és biztosítás.

Jelentkezés e-mailben, helyfoglalás az előleg befizetésével történik. Ősszel pedig visszatérünk Balira, részletek hamarosan!