A PlasmAge ® egy nem-invazív szemhéjkezelés, a plazma technológia segítségével lehetővé teszi a felesleges bőr biztonságos és rendkívül hatékony műtét nélküli eltávolítását. Nincsenek hegek, varratok, műtéti felépülés és csak minimális kellemetlenséggel jár. A kezelés során a bőrfelszín és a kezelőfej között egy ún. negyedik halmazállapot (plazma állapot) alakul ki gáz-ionizáció hatására, mely elpárologtatja a bőr legfelső rétegeit, nem érintve a bőr alatti struktúrákat. Az eredmény azonnal látható, azonban a végleges eredmény 6-8 hét alatt alakul ki.

Általában 1 kezelés szükséges. Amennyiben a szemhéj megereszkedése nagymértékű szükség lehet két kezelésre. A kezelések között minimum egy-két hónapnak el kell telni.  A kezelés során duzzanat, ödéma, vörösödés alakulhat ki, ez azonban pár nap alatt elmúlik. A keletkezett apró, barnás kis pörkök fokozatosan száradnak le, majd 7-14 nap alatt nyom nélkül gyógyul a bőr.

A kezelés után 8 hétig kell kerülni napozást és szoláriumot. Három hónapig kötelező a fényvédő (50 SPF) használata.

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.