Az Image Skincare kezelés

Az Image Skincare egy professzionális, klinikai kozmetikum család, amely minden egyes bőrállapotra és -helyzetre különleges kezelést nyújt.

Az Image Skincare kezelések

Az Image Skincare szakemberei mindenki másnál jobban értik a bőr folyamatosan változó állapotát. Ezért az Image kezelések válogatott hatóanyagokat, okos növényeket, és a modern tudományt ötvözve kiemelten hatékonyak az egészséges bőr fenntartásában.

Az Image kezelések előnye

Az Image Skincare legfontosabb küldetése az egészséges bőr fenntartása egy életen át. E cél érdekében gondoskodással és szakértelemmel fejlesztett kezeléseket alkalmaz a tökéletes eredményért, a minél későbbi bőröregedésért. Az Image Skincare nem a gyors megoldást keresi, nem a felszínen ható termékeket, hanem inkább az orvosok által tervezett, és a kozmetikusok által kipróbált kezeléseket, melyek minden egyes bőrproblémát, állapotot, típust kezelnek.

Az Image Skincare gyártója speciális képzésben részesíti a termékeiket használó kozmetikusokat, és folyamatos szakmai háttértámogatást is nyújt számukra. Ez a garanciája a valóban magas minőségű arckezelés szolgáltatásnak.

Az orvosok által tervezett kezelések között két technológiát is kínál, amelyek csak az Image Skincare sajátjai:

1. A Vectorize technológia

Vektorizált hatóanyagok szabadalmazott keveréke – ez a technológia egyetlen más cégnél sem létezik jelenleg. Ez az egyetlen olyan komplex szérum, amely többféle hatóanyagot tartalmaz egyetlen szférába építve, és azok ily módon jutnak a bőrbe.

Hogy képzeljük el?

A különböző hatóanyagok hagymahéjszerűen egymásra vannak rétegezve, és azok egyenként jutnak be a bőr rétegeibe, így egy hosszú, elnyújtott hatású komplex hatóanyag-hasznosulás történik. Napjainkig ez az egyetlen szféra, amely őssejteket is tartalmaz.

2. Az Őssejt technológia

Őssejt-kivonat és fitonutrins védi a bőr őssejt élettartamát, harcol a kronológiai öregedés ellen, véd az oxidatív stresszel szemben és regenerálja a DNS-t. A technológia védi az epidermisz őssejteket az UV-sugarak károsító hatása ellen, valamint harcol a fény okozta öregedéssel szemben. Vitalizálja a dermisz őssejteket, amelyek a kollagén- és elasztin-termelésért felelősek. Halványítja az öregségi foltokat és elszíneződéseket, a sötét karikákat, csillapítja a rozaceás tüneteket, hatékonyan nyugtatja és feszesíti a bőrt.

Image termékek

Valamennyi Image termékre jellemző, hogy parabén- és mesterséges tartósítószer mentesek, állatokon nem teszteltek, nem tartalmaznak kőolaj származékokat. Illatuk 100% illóolaj komplex eredetűek és tiszteletben tartják a környezetet (nincs felesleges doboz, biológiailag lebomló, szója alapú tinta).

Az Image Skincare kezelés menete

A kezelés több lépcsőben, gyengéden ugyanakkor hatékonyan teszi fiatalosabbá az arc bőrét. Az Image termékcsaládokkal végzett kezelés elején gyengéd, természetes hatóanyagokat tartalmazó kozmetikai lemosóval tisztítjuk meg az arcot, majd gyümölcs enzimes archámlasztás történik. Utána következik az ápoló fázis, mely során különleges, fiatalító, bőrfeszesítő pakolással, valamint őssejtes intenzív és koncentrált szérummal kezeljük a bőrt. Végső lépésként utóápolás céljából, az ily módon megfiatalodott arcbőr védelmére fényvédő krémet alkalmazunk.

A teljes kezelés körülbelül 30-45 percig tart. Minden bőrtípuson és bőrállapotban biztonsággal alkalmazható.

Mire kínálnak megoldást az Image kezelések?

  • Véd a fény okozta öregségi tünetektől
  • Halványítja az öregségi foltokat és elszíneződéseket
  • Halványítja a sötét karikákat
  • Csillapítja a rozaceás tüneteket
  • Hatékonyan nyugtatja és feszesíti a bőrt.

 

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.