RRS HA EYES KEZELÉS

Az RRS kezelés egy különleges bio-revitalizációs komplexummal történő kezelés, kifejezetten a szemek környékére, mely által látványosan fiatalabbá válik a tekintet.

RRS HA eyes bőrminőség javító eljárás

Az RRS HA eyes a szemkörnyék esztétikai kezelésére szolgál: javítja az érzékeny és vékony szem környéki bőr kinézetét és állapotát, és stimulálja a szöveteket, ezáltal láthatóan fiatalosabb, frissebb, feszesebb a bőr a kezelt területen.

Az RRS HA egy, a szemkörnyék esztétikai kezelésére kifejlesztett komplex ápoló-regeneráló termék, amely nem keresztkötött hialuronsav, valamint antioxidánsok, flavonoidok, szaponinok, peptidek, polifenolok és nyomelemek elegye. Táplálja, regenerálja, fiatalítja a szemek körüli bőrt, ezáltal esztétikai ápolásra, felszínes szemkörnyéki ráncokra, a szemek körüli sötét karikákra és általánosan a fáradt kinézetű szemek felfrissítésre is kiválóan alkalmas.

Az RRS HA eyes kezelés előnye

Ez az eljárás minimális kellemetlenség mellett, már egy kezelést követően is érzékelhető változást hoz a szemkörnyék állapotába. Az RRS eyes kezelés hatóanyag komplexuma kizárólag természetes anyagokból áll, nem kerül mesterséges töltőanyag a szervezetbe. Az RRS eyes során használt termékek más kezelések hatékonyságát növelik, ha a kezelési sorban elsőként ezt alkalmazzák, vagy ha keverik más hatóanyagokkal.
Az eljárás teljesen biztonságos, és kevés kontraindikációval rendelkezik. Mellékhatások nagyon ritkán lépnek fel a kezelések hatására.

Az RRS eyes eljárás menete

A kezelést megelőzően konzultáció szükséges részt venni, amely során felmérjük az szemek körüli területet, és meghatározzuk az optimális eredményhez szükséges kezelési számot. A kezeléseket kúraszerűen, 3-4 alkalommal szükséges igénybe venni, az egyes alkalmak között két hét telik el. Az eljárás szükség szerint évi 1-3 alkalommal ismételhető meg.

A kezelés érzéstelenítő krém alkalmazása mellett történik, melyet tisztítás után viszünk fel a szemkörnyék bőrére, és a hatóidő leteltét követően kerül sor az RRS HA komplex bevitelére a bőrbe. A bőr mélyebb rétegeibe mikrotűs orvostechnikai eszközzel juttatjuk be a hatóanyag komplexet.

Az eljárás során ritkán mellékhatások léphetnek fel: például fájdalom, bőrpír, kellemetlen szúró érzet, helyi duzzanat. Mindezen tünetek átmenetiek csupán, és 24-48 órán belül megszűnnek.
Nem végezhető el a kezelés aktív herpesz, acne, egyéb bőrbetegségek, más gyulladásos betegségek esetén, illetve véralvadás gátló gyógyszer szedése mellett. Várandósság és szoptatás időszakában sem ajánlott igénybe venni ezt az esztétikai beavatkozást.

Az RRS eyes kezelés rövid, csupán 20-30 percet vesz igénybe. Az eljárás után Led lámpás fényterápia segíti a regenerációt. A kezelést követően a naptól, UV sugárzástól, szélsőséges hőmérséklettől óvni kell a kezelt területet legalább 12 órán keresztül, és ilyenkor nem javasolt szaunázni vagy gőzfürdőzni sem.

Mire kínál megoldást az RRS eyes eljárás?

  • szem körüli bőr tónusának javítása
  • szem körüli sötét karikák, elszíneződés
  • beesett, fáradtnak tűnő szemek
  • finom felszíni ráncok a szemek körül (szarkalábak)

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.