Nucleofill kezelés

A Nuclefill anti-aging kezelés egy innovatív esztétikai kezelés, amely polinukleotidokat tartalmaz. Kiválóan hatékony a bőrregenerációban, bőrvédelemben, hidratálttá és feszessé teszi a bőrt.

Nucleofill kezelés technológiája

A Nucleofill anti-aging termék egy bio stimulátor, vagyis serkentő anyag, amely polinukleotidokat tartalmaz. A polinukleotid lifting, hidratáló és antioxidáns hatású, magas viszkozitású anyag. Tulajdonságának köszönhetően kapcsolódik a bőr kötőszöveti sejtjeihez, természetes stimulációt ér el a fibroplasztokban. Ennek hatására a sejtek elkezdenek kollagént, elasztint és hialuronsavat termelni, a bőr sejtjeit természetes megújulásra ösztönzik.
Erős hidratáló hatása a vízmegkötő képességének köszönhető. A szövetek és sejtek hidratáltsága kedvezően hat a bőr minőségére és feszességére.
Antioxidáns tulajdonságának köszönhetően azonnal fellép a káros szabadgyökök ellen és semlegesíti azokat. A Nucleofill szabad gyökök elleni hatékonysága a kedvező kémiai tulajdonságának köszönhető. Biorevitalizáló, sejtmegújító hatása révén egyensúlyt teremt a sejtekben, így kedvezően fellép az újabb káros szabadgyökök megjelenése ellen.

Nucleofill anti-aging kezelés

nucleofillA Nucleofill anti-aging kezelésre általában 2 hetente kerül sor, 2-4 kezelés szükséges. Fenntartó kezelés 2-4 havonta javasolt. Kiválóan kombinálható más esztétikai, bőrgyógyászati kezelésekkel orvosi javaslat alapján.
Az eljárás ideje mindössze 30 perc, lokális érzéstelenítésnek köszönhetően szinte fájdalommentes a kezelés. A Nucleofill értékes hatóanyagait tűvel juttatjuk a bőrbe, ami történhet az 5 anatómiailag meghatározott esztétikai ponton keresztül, több tűszúrással vagy kanüllel.
Az eljárás után rövid ideig tartó pirosság, duzzanat, bevérzés előfordulhat. 24 óra múlva visszatérhetsz megszokott hétköznapi tevékenységeidhez.
A kezelés előnye, hogy bőrtípustól függetlenül alkalmazható, mindenkinél hatásos, látványos és tartós eredményt hoz. Az eljárás gyors gyógyulással jár, mellékhatásmentes. A Nucleofill kezelés után kiemelten fontos a magas faktorszámú fényvédő használata, valamint uszoda, szauna és forró fürdő kerülése.

Mire kínál megoldást a Nucleofill kezelés?

  • bőr újjáépítésére
  • megereszkedett bőr esetén
  • dehidratált, fáradt bőrre
  • oxidatív stressztől károsodott bőrre
  • napfénytől sérült bőr esetén
  • stria kezelésére
  • hegek kezelésére
  • bőrfeszesítésre
  • bőrkontúr javítására
  • bőr regenerálás elősegítésére

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.