Ismerd meg a Dr. BEAuty Esztétika csapatát!

Dr. Hegedűs Beáta – esztétikai orvos

Évek óta az esztétikai orvoslással foglalkozom, számos ezen a területen szerzett nemzetközi diplomával büszkélkedhetek. Évente több külföldi kurzuson frissítem fel a tudásomat és hozom haza a legújabb trendeket, szépészeti eljárásokat és szépségápolási termékeket.
A nem sebészeti arcfiatalítás és formázás a legfőbb tevékenységem, melyhez hialuronsavat, botulinum toxint, szálas liftinget használok. Emellett a másik fő területem az intim fiatalítás.
Esztétikai orvosi tevékenységem mellett küldetésemnek érzem a mindennapi minőségi bőrápolás fontosságát, ezt valósítja meg a drbeautyshop.hu webáruházunk.
Legfőbb mottóm a munkám során: „Szépség és a nőiesség kortalan” (Marilyn Monroe)

Tovább…

 

Dr. Bagi Gabriella – alternatív terápiás szakember

dr Bagi Gabriella15 éve foglalkozom mikroszkópos vérvitalitás méréssel, és alternatív terápiákkal, jó néhány évvel ezelőtt kezdtem el a funkcionális táplálkozás beállítással is foglalkozni, folyamatosan tanultam, és tanulok, bár mostanra már tanítok is.
A funkcionális és integratív táplálkozás mellé, az anyagcsere és hormontípus szerinti táplálkozást is mellé szoktam társítani, amikor egy pácienssel dolgozom.
Számomra az egyedi személyre szabott terápia a legfontosabb, mert nincs két egyforma szervezet, és éppen ezért nincs két egyforma vagy éppen sablon táplálkozás sem.
Sajnos az elmúlt időszakban, egyre több ember küzd étel intoleranciával vagy éppen ételallergiával. Ebben is nagyon sokat tudok segíteni, mert foglalkozom foodtest-tel és bél mikrobiom teszttel is, ami szintén egy nem mindennapi eljárás a magyar egészségügy rendszerében.
Ezek segítségével nagyon sok problémára tudunk megoldást találni, pl. akár az emésztési problémákról, akár hormonális problémákról van szó.
Egyre több pajzsmirigy problémás pácienssel találkozunk, akik például sajnos sok esetben testsúly problémával küzdenek, náluk is nagyon nagy sikereket tudunk elérni, a funkcionális és személyre szabott terápia kapcsán.
Nagyon szeretem a hivatásomat, a hivatásom a szerelmem is. Kétgyermekes anyukaként nagyon fontosnak tartom az egészséges táplálkozást és a testmozgást egyaránt, az életmódváltás ma már nem divat, hanem életszemlélet…A legnagyobb win érzés számomra az elégedett, boldog és egészséges páciens.
Számomra egy nagy álom vált valóra, hogy Dr. Hegedűs Beával dolgozhatok, akit mind emberileg, mind szakmailag nagyon nagyra becsülök, hiszem, hogy együtt óriási csodákat fogunk létrehozni.

Vető Karolina MalgorzataVető Karolina Malgorzata – női coach, szépségterapeuta

Hiszem, hogy „A boldog Nők, boldog világot teremtenek.” Szakmai hivatásom immár 15 éve a nőkért és nőknek szól.
A nők a társadalomban nagyon fontos szerepet töltenek be. Mindenünkkel adunk. A gondolatainkkal, a tetteinkkel, az érintésünkkel, a beszédünkkel. Sokféle különböző minőségben jelenünk meg az életben és mindegyikben igyekszünk helytállni. A különböző szerepekben gyakran elfáradunk és néha nehéz megtalálni honnan töltekezzünk.
Közös munkánk során szeretném, ha rátalálnánk azokra a megoldásokra, melyek segítenek egyensúlyban tartani a nőt, az anyát, a feleséget, a szeretőt, az üzletasszonyt, minden olyan fontos szerepet, melyre csak mi vagyunk képesek.

Hajduné Fekete Emilia – bőrterapeuta, szépségmentor

Hajdúné Fekete Emilia

Több mint 25 éve foglalkozom a szépség szakmával. Misszióm megszépíteni a Nők bőrét, egyensúlyba hozni testi lelki egészséges működését. A BŐR – IDEGRENDSZER – EMÉSZTÉS hármas egysége megkérdőjelezhetetlen, szoros összefüggésben van! A bőr mindent visszatükröz, ami a lélekben zajlik. A szépség akkor ragyog teljességben, ha Te EGÉSZ-SÉG-ben vagy.
Az egészséges és gyönyörű bőrhöz következetességre, türelemre és megfelelő, orvosi minőségű személyre szabott bőrápolásra és tudományosan alátámasztott, rendszeres, bőrminőség javító kezelésekre van szükség. Filozófiám holisztikus szemléletű, szenvedélyesen szeretem a munkám! A te bőröd szépsége az én szenvedélyem!
Szeresd a bőröd. Bőrünk nem egy divat trend része. Egy életen át viselni fogod. Célunk, hogy önmagunk legjobb verziója lehessünk! Szeretnéd megváltoztatni a bőröd minőségét? Szépülj Velem! Keress bizalommal

Minik Adrienn – kozmetikus

Minik Adrienn1996 óta dolgozom kozmetikusként, Image termékekkel 7 éve dolgozom.

Fő irányvonalam a bőrfiatalítás és a problémás bőrök kezelése, melyben nagy segítségemre vannak az Image peeling kúrák, hiszen nincs olyan bőrprobléma, amit ne tudnánk ezekkel megoldani! Szeretettel várlak, keress bizalommal!