Intim fiatalítás

Az idő lassú, könyörtelen múlása működési és szerkezeti változásokat okoz az egész szervezetben, így a nemi szervekre is hatással van. A szövetek hidratáltságának és feszességének elvesztése a szervezet egészére jellemző, ez a női nemi szervek esetén a hüvely falának szárazságával és meggyengülésével jár, mely kellemetlen közérzetet, viszketést, szárazságot, továbbá fájdalmat és diszkomfort érzést eredményez az együttlét során.

A nemi szervek sorvadása és a kollagénrostok fokozatos csökkenése a hüvely(vagina) rugalmasságának elvesztéséhez vezet, emellett a külső nemi szervek (vulva) esztétikai megjelenése is romlik (feszesség és tónus elvesztése, megnyúlás, pigmentáció).

A menopauzához közeledve a nők ösztrogén (női nemi hormon) szintjének meredekebb csökkenése e folyamatokat felgyorsítja, s nemcsak általános hangulatukra, de a szöveti változás miatt párkapcsolatukra is negatív hatással van. Manapság egyre több nő fordul orvosához, hogy a nemi szervek feszességének, működésének és megjelenésének helyreállításával javítsák az életminőséget. Azok a nők, akik úgy döntenek, hogy javítani szeretnének ezen az állapoton, a kezelés hatására rövid időn belül visszaszerzik magabiztosságukat és nőiességüket, s teljesen elfelejthetik a korábban zavaró kellemetlenségeket a mindennapi párkapcsolati életükben.

A vagina rejuvenáció egy minimál-invazív kezelés, mely természetes és fájdalommentes megoldást kínál a vagina megereszkedésére, szárazságára és a következményes jelenségekre – az öregedés lelassítására és bőrfiatalításra alkalmazott arckezelésekhez hasonló módszerrel.

Természetes hatású minimál-invazív megoldás az öregedés megfékezésére a nőgyógyászat területén. Ez az innovatív és fájdalommentes technológia visszaadja a vagina feszességét és hidratáltságát, valamint a külső nemi szervek frissességét a hagyományos műtétek mellékhatásai nélkül.

A hüvelyi szülés hatására és az életkor előrehaladtával mind méretében, mind pigmentációjában gyakran megváltozik a női intim területek külső megjelenése.

PRP

Platelet Rich Plasma, azaz vérlemezkében dús vérplazma angol rövidítése. A kezelés serkenti a hüvely falában lévő őssejteket, melynek eredménye egy egészségesebb, erősebb nyálkahártya. Amellett, hogy a szexuális életet is felpezsdíti, eredményesen kezelhető vele az inkontinencia és a hüvelyszárazság is.

Hialuronsavas töltés

A hialuronsavat nemcsak az arc töltésére, formázására használjuk, hanem az intim területeket is feltölthetjük vele. A kezelések ismétlése: 6-9 havonta.

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.