Hair Booster kezelés hajhullás és kopaszodás ellen

A Hair Booster kezelés más néven Pink Hair Loss kezelés egy vadonatúj, speciális program az elvesztett hajszálak pótlására, hajhullás és kopaszodás ellen, valamint a hajveszteség megelőzésére.

Pink-Aging treatment

A Pink-Aging treatment 56 alapvető összetevőt tartalmazó esztétikai megoldás, ami dinamikusan aktivizálja a kötőszöveti rostképző sejteket, azaz a szövetek alapvető strukturális szerkezetét.
A kiváló összetevők beindítják és javítják a bőr anyagcsere folyamatát. Az eljárás hatékonyan használható bőr frissítésre, pigmentáció ellen, anti-aging céllal, a bőr vitalizálására, valamint kopaszodás, hajhullás ellen, a hajszálak megtartására.

Kiváló hatóanyagok

Kopaszodás és hajnövekedés szempontjából olyan fontos hatóanyagokat tartalmaz a Hair Booster kezelés, mint például a biotin, növekedési faktorok, C-vitamin és hialuronsav.
A biotin a kreatin termelést mozdítja elő, és a tüszők növekedését serkenti. Növekedési faktorok és adenozin A2 receptorok a regenerációs fázis gyorsabb felépülésében segítenek. A C-vitamin segíti az olyan ionok felszívódását, amik az egészségesebb és erősebb hajnövekedésért felelnek. A hialuronsav táplálja és hidratálja a hajas fejbőrt, és így biztosítja a haj sejtjeinek burjánzásához szükséges alapvető környezetet.

A Hair Booster technológia

Hair Booster kezelés hajhullás és kopaszodás ellenA Hair Booster eljárás során használt eszköz felhasználóbarát, ergonomikus kialakítása még hatékonyabbá teszi a vele végzett kezeléseket. A Hair Booster eszköze kiváló kombinációja a mikrotű, a roller és a stamp eszközöknek.
Precíz bélyegzőmozdulatokkal egyenlő arányban juttatja be a hatóanyagokat a bőr felületére visszafolyás és szivárgás nélkül. A Hair Booster eljárás a bőrfelület stimulálásának teljesen új technikáját alkalmazza. A hatóanyag felszívódása 30-szor nagyobb, mint a hasonló elven működő más eszközök használata során. 19 egyenlő nagyságú 0.5 mm-es tűt tartalmazó eszköz akár 1 mm mélyre is képes behatolni a bőr felszíne alá, így mélyebb rétegekbe juttatja el a hatóanyagokat.

Hair Booster kezelés

A 8 kezelésből álló Hair Booster hajhullás és kopaszodás elleni kezeléssorozatra heti 1 alkalommal kerül sor, 8 héten át.
Az eljárásnak köszönhetően 2 hét után normalizálódik a hajas fejbőr, megszűnnek a fejbőr problémái, mint például a korpásodás, viszketés, bőrpír. 4 hét után enyhül a kötőszöveti rostcsökkenés, és a betegségek okozta hajveszteség. 6 hét után a különböző fázisban lévő hajtüszők is aktivizálódnak, a hajveszteség tovább csökken. 8 hét után az anagén szakaszban lévő hajtüszőkből növekvő hajszálak már megjelennek a fejbőrön.
A Hair Booster eljárás ideje mindössze 30 perc, szinte fájdalommentes a kezelés. Rövid a gyógyulási idő, azonnal visszatérhetsz megszokott hétköznapi tevékenységeidhez.
A kezelés előnye, hogy nemtől és bőrtípustól függetlenül alkalmazható, mindenkinél hatásos, látványos eredményt hoz.

Mire kínál megoldást a Hair Booster kezelés

  • kopaszodásra
  • hajhullás ellen
  • ritkuló, gyenge hajszálakra
  • Post-covid hajveszteségre
  • hajvesztés megelőzésére
  • fejbőr problémáira

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.