Nucleofill Hair kezelés

A Nucleofill Hair kezelés egy innovatív esztétikai kezelés a hajritkulás kezelésére és a hajnövekedés támogatására, amely polinukleotidokat tartalmaz. Rendkívül hatékonyan csökkenti a hajhullást és fokozza a hajnövekedést.

 

A Nucleofill Hair hajrestrukturáló kezelés

A Nucleofill Hair egy polinukleotidokat tartalmazó biorestrukturáló orvos-esztétikai készítmény, mellyel csökken a hajhullás mértéke és növekszik a hajhagymák vitalitása, regenerálódási képessége, így a hajnövekedés fokozódik általa. A hatóanyag maga egy úgynevezett biostimulátor, ami különlegesen komplex összetételénél fogva serkenti a hajhagymák önmaguktól való megújulását természetes módon.

 

A Nucleofill Hair hajkezelés előnye

Ez a kezelés célzottan a hajhagymáknál fejti ki a hatását, sejtszinten. A hajhagymákat ellátó hajszálereket és a szőrtüszőket is megerősíti, regenerálja, így valóban hatékonyan lép fel a hajritkulás ellen, és láthatóan dúsabbá teszi a hajkoronát és erősebbé a szakállt. Célzottan bevethető a problémás területeken hölgyek és urak esetén egyaránt, legyen az a fejbőr egy része mindkét nemnél, vagy a bajusz és szakáll területe férfiaknál. A Nucleofill Hair kezelés mindenféle hajtípus esetén hatásos. A hatóanyag komplex erős antioxidáns összetevőket is tartalmaz, amik csökkentik a gyulladást és ezáltal fokozzák az egészséges haj növekedését.

A kezelés menete

A hajkezelést rövid konzultáció előzi meg, melynek során felmérjük, fennáll-e bármilyen ellenjavallat, illetve hogy a Nucleofill Hair segíthet-e a problémán. Ha nem, akkor a hajat finoman szétbontva, mikrotűvel juttatjuk be a Nucleofill Hair-t a hajhagymákhoz. A teljes kezelés nagyon rövid, és szinte fájdalommentes. Az eljárásra frissen mosott hajjal ajánlott érkezni, és a kezelés után egy napig nem szabad hajat mosni. Ennek az eljárásnak nagyon ritkák a mellékhatásai, mivel a Nucleofill Hair természetes forrásból származó, tiszta hatóanyagokat tartalmaz. Ennek ellenére esetenként előfordulhat az alkalmazás helyén enyhe duzzanat, pirosság vagy bevérzés. Ezek a tünetek mind átmenetiek, és rövid időn belül elmúlnak.

Mire kínál megoldást a Nucleofill Hair kezelés

  • androgén alopecia, azaz közönséges kopaszodás esetén
  • a haj elvékonyodása, ritkulása vagy gyengülése hölgyeknél és uraknál
  • Post-COVID szindróma és egyéb betegséget követő hajhullás esetén
  • szülés utáni hajhullásnál
  • ritkuló szemöldök esetén
  • szakáll, bajusz dúsítására

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.