RRS HA cellutrix kezelés

Az RRS kezelés egy különleges bio-revitalizációs komplexummal történő testkezelés, kifejezetten a narancsbőrrel érintett testtájékokra, mely által láthatóan simábbá és feszesebbé válik az adott terület bőre.

RRS HA cellutrix narancsbőr kezelés

Az RRS HA cellutrix a cellulittal érintett testtájékok esztétikai kezelésére szolgál: kisimítja a bőrfelszínt, ezáltal láthatóan kontúrosabbá, feszesebbé és karcsúbbá válik a kezelt terület.

Az RRS HA egy, a cellulittal érintett testfelületek esztétikai kezelésére kifejlesztett komplex regeneráló és ápoló termék, amely nem keresztkötött hialuronsav, valamint antioxidánsok, flavonoidok, szaponinok, peptidek, polifenolok és nyomelemek elegye.

Az RRS HA cellutrix kezelés előnye

Ez az eljárás minimális kellemetlenség mellett, már egy alkalmat követően is érzékelhető javulást eredményez a kezelt területen, a fenék vagy a comb állapotában, enyhe vagy középsúlyos narancsbőr esetén.

Az RRS cellutrix hatóanyag komplexuma kizárólag természetes anyagokból áll, nem kerül mesterséges töltőanyag a szervezetbe. Az RRS cellutrix alkalmazása enyhe narancsbőr esetén önállóan történik, míg súlyosabb cellulit esetén kiegészítő kezelésként más kezelések hatékonyságát növeli.

Az eljárás teljesen biztonságos, és kevés kontraindikációval rendelkezik. Mellékhatások nagyon ritkán lépnek fel a kezelések hatására.

Az RRS cellutrix eljárás menete

A kezelést megelőzően konzultáción szükséges részt venni, amely során felmérjük a meglévő narancsbőrrel érintett területeket, és meghatározzuk az optimális eredményhez szükséges kezelési számot. Az RRS cellutrix eljárást kúraszerűen, 4-8 alkalommal szükséges igénybe venni, az egyes alkalmak között 8-10 nap telik el. Az eljárás szükség szerint évi 1-3 alkalommal ismételhető meg.

A kezelés igény szerint érzéstelenítő krém alkalmazása mellett történik, melyet tisztítás után viszünk fel a kezelt terület bőrére, és a hatóidő leteltét követően kerül sor az RRS HA komplex bevitelére a bőrbe. A bőr mélyebb rétegeibe mikrotűs orvostechnikai eszközzel juttatjuk be a hatóanyag komplexet.

Az eljárás során ritkán mellékhatások léphetnek fel: például fájdalom, bőrpír, kellemetlen szúró érzet, helyi duzzanat. Mindezen tünetek átmenetiek csupán, és 24-48 órán belül megszűnnek.

Nem végezhető el az RRS cellutrix eljárás aktív bőrbetegségek és fertőzések, más gyulladásos betegségek esetén, illetve véralvadás gátló gyógyszer szedése mellett. Várandósság és szoptatás időszakában sem ajánlott igénybe venni ezt az esztétikai beavatkozást.

Az RRS cellutrix eljárás rövid, csupán 20-30 percet vesz igénybe a kezelt terület nagyságától függően. A kezelést követően a naptól, UV sugárzástól, szélsőséges hőmérséklettől óvni kell a kezelt területet legalább 3-4 napig, és ilyenkor nem javasolt szaunázni vagy gőzfürdőzni sem.

Az RRS cellutrix kiegészítéseként és hatásának meghosszabbítására otthon használatos RRS cellutrix ápoló krémet ajánlunk, mely rendelőnkben megvásárolható.

Mire kínál megoldást az RRS cellutrix kezelés?

  • bőregyenetlenségek
  • megereszkedett bőr
  • narancsbőr különböző stádiumai
  • bőr feszesítés
  • tónusosság fokozás
  • bőrminőség javítás

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.