Pollogen OxyGeneo™ kezelés

Élvonalbeli oxigenizációs technológia. A Geneo hatféle, innovatív arckezelése minden korosztályhoz, minden bőrtípushoz testreszabható, a szérumok aktív összetevőket tartalmaznak, és specifikus bőrproblémákat kezelnek.

A Pollogen OxyGeneo kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, gyengéden hámlasztja a bőrfelszínt a buborékoló, Co2-ben gazdag környezetben és tisztítja az eltömődött pórusokat. Majd hidratál, ránctalanít, mélyebbre juttatja a bőrbe a hatóanyagokat, mint bármilyen más kezelés.

OxyGeneo™ egy kezelés, amely minden évszakban elvégezhető, hogy az év 365 napján ragyoghasson. Az eredeti Geneo OxyPodok 100%-ban terápiás hatóanyagokból, hozzáadott vegyszerek, színezékek vagy tartósítószerek nélkül készülnek és megcélozzák a bőr speciális igényeit.

Az OxyGeneo™ kezelés a test természetes fiziológiai folyamatait hasznosítja, hogy a Bohr-effektussal belülről kifelé, oxigénnel lássa el a bőrt! A bőr felszínén az oxigén növekedése elősegíti a bőr fiatalosabb, egészségesebb megjelenését, miközben fokozza a véráramlást és más természetes anyagcsere-folyamatokat is.
Az OxyGeneo™ átfogó arckezelő berendezés a fiatalabb, üdébb és szebb bőr természetes úton történő elérését célozza. Egyedülálló, három az egyben arckezelést kínál, amely a bőr külsején és belsején is hatva, klinikailag bevált technológiákat kombinál: a Tripollar RF, az Oxygeneo és az ultrahang technológiákat. E három opcióval a test természetes folyamatait támogatja, megújítja és újjáépíti a bőrt. A bőrt komplex módon kezeli. A rádiófrekvencia a bőr alsó, tartó rétegének feszességéről gondoskodik. Az oxigén a sejtek megújulását eredményezi. Az ultrahanggal a teljes tápláláshoz szükséges speciális szérumot tudunk bejuttatni a bőr teljes rétegébe. Így az eredmény: feszes, egészséges, sugárzó bőr!

Az OxyGeneo™ kezelés minden évszakban és minden bőrtípusra ajánlott, kismamáknál is biztonsággal elvégezhető.

A kezelés tartalmazza a teljes arc, nyak, dekoltázs területét.

Minden OxyGeneo™ 3 az 1-ben kezelés

  • Gyengéden hámlaszt
  • Oxigenizál
  • Mélyen hidratál, táplál és ránctalanít

 

REVIVE kezelés: vörös algával, koffeinnel, antioxidánsokkal a finom és mélyebb ráncokra.
BALANCE kezelés: bambusz szénnel a zsíros, pattanásos, aknés, egyensúlyát vesztett bőrre.
ILLUMINATE kezelés: C-vitaminnal, kojic-savval a pigmentfotos, egyenetlen tónusra és a szürke, fáradt bőrre.
DETOX kezelés: zöld tea kivonattal, méregtelenít, a környezeti hatásoktól irritálódott bőr számára.
HYDRATE kezelés: kék spirulinával a száraz és vízhiányos bőr számára.
GLAM kezelés: 24 K valódi arannyal, egy igazi luxus élmény a bőrnek. Fokozza a bőr ragyogását, kollagén szintetizáló és feszesítő hatású.

Időpontkérés

YYYY slash MM slash DD
Mire szeretnél jönni:(Kötelező)
Kérjük jelölje meg, hogy munkatársunk telefonon vagy e-mailben vegye fel Önnel a kapcsolatot!(Kötelező)
Melyik időpont lenne a legalkalmasabb a visszahívásra? :
A pontos dátum és időpont telefonon, illetve e-mailben történő egyeztetés után kerül rögzítésre. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.