Mi is az az AestheFill®?

AestheFill egy PDLLA (poli-D, L-tejsav), polimerizált optikai isomer . Ez a hatóanyag egy egyedi biotechnológia eredménye. Feladata az, hogy növelje a bőr minőségét, textúráját, enyhítse a ráncokat és természetes hatást biztosítson akár 24-36 hónapig tartson, melyet a beinjektált anyag kollagén stimulációja biztosít.

Melyik korosztálynak ajánlott?

Az ajánlást klinikai adatok alapján állították össze melyben 20 év felettieket kezeltek, akik tartós és természetes eredményeket kerestek. A kezelés minden korosztály számára nagyon hatékony, és segít a páciensnek abban, hogy a kollagén stimulálása lévén fiatalosabb, természetes megjelenésük legyen.
20-70 éves korosztály a kezelési cél.

Hogyan működik az AestheFill®?

Az AestheFill természetes eredménye fokozatosan, 24-36 hónapig látható lesz, elősegítve a saját kollagén regenerálódását és stimulálását, amely hosszan tartó eredménnyel segíti a feszes és felfrissült megjelenést.

Milyen gyorsan láthatók az AestheFill® eredményei?

Az idővonal a páciens egyéni állapotától függően változhat, de átlagosan 5-10 napon belül észrevehető, mint például a bőr textúrájának javulása észlelhető az injekció beadásának helyén. A regeneratív hatás a következő hetekben folytatódik, és körülbelül 3 hónappal az injekció beadása után éri el a várt eredményt. Ez a fejlesztés javítja a bőr általános minőségét, textúráját, csökkenti a ráncok mélységét, és több mint két évig tartó eredményeket ad.

Hány kezelés szükséges?

Az optimális eredmény eléréséhez átlagosan 3 kezelés szükséges. Ezt a kezelés számot a páciens bőrének minősége felülírhatja. Lehet akár kevesebb is. Kombinációs kezelések részeként is alkalmazható.
2 kezelés között 4-6 hétnek kell eltelnie.

 

2014-ben az AestheFill megkapta az első KFDA-engedélyt, amivel hivatalosan is bemutatkozott a dél-koreai piacon. Azóta világszerte több mint 50 országban érte el a megfelelő minőséget, beleértve a CE-t (EC), az ANVISA-t, az INVIMA-t és a GOST-R-t, lehetővé téve értékesítését és forgalmazását.

1 kezelés: 240.000 ft
2 kezelés: 450.000 ft
3 kezelés: 660.000 ft

A csomagárak csak 1 összegben történt fizetésre érvényesek!